Trip Planner

Items Collected: 0

Plans Created: 0

Matkatiedot : Passi ja viisumi


Ulkomaalaisten, jotka tulevat Thaimaahan liikeasioiden, työn, tutkimuksen, opiskelun tai lääketieteellisen hoidon takia, on haettava thaimaalaista viisumia Thaimaan lähetystöstä tai konsulaatista. Thaimaahan matkustavien passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta suunnitellun matkustusajan jälkeen. Passin on oltava hyväkuntoinen.

Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia, jos matka kestää alle 30 päivää. Kuuden kuukauden aikana vierailu ei saa ylittää 90 päivää. Saat lisätietoja viisumista ottamalla yhteyttä lähetystöön:

Osoite:
Royal Thai Embassy
Eteläesplanadi 22 C (3 krs), 00130 Helsinki
Puh. + 358 9 612 26412/+358 9 612 26410
Faksi: +358 9 61226466
Sähköposti: consulate@thaiembassy.fi
Verkkosivusto: www.thaiembassy.fi
Aukiolajat: Maanantai–perjantai: 09.00-12.00, puhelinaika 13.00-16.30
Viisumi ja konsulaatti: 10.00-12.00